Premijerno predstavljanje Mitsubishi Shogun Sport modela

Više slika

Više slika

Mitsubishi Shogun Sport startovaće sa prodajom ovog proleća u Velikoj Britaniji, a njegove cene iznose 36.905 funti za Sport 3 i 38.905 funti za vrhunske varijante modela Sport 4...

Kao automobil smešten između Outlender i unutar regularnog Shogun opsega, Shogun Sport će biti opremljen turbodizel motorom zapremine 2,4 litre, dobrim za 181 ks i 430 Nm obtnog momenta. Takođe, nova varijanta dolazi sa pogonom na svim točkovima i novim osmostepenim automatskim menjačem.

Karakteristike kao što su brdska kontrola, asistencija prilikom startovanja i kretanja na usponima, dolaze zajedno u terenskom modu kao standard.

Ulazni nivo Sport 3 opsega, u ponudu uvodi kožne presvlake, elektronski podesiva prednja sedišta, elektronsko podešavanje i sklapanje bočnih retrovizora, LED farove, štopaljke i DRL diode, kontrolu klime u dve zone, zadnju kameru sa senzorima za parkiranje u rikverc, bluetooth konektivnost, Smartphone Link Display Audio (SDA) mogućnosti, ulazak bez ključa, start dugme, staklo za privatnost i automatska svetla farova opremljenih brisačima.

U međuvremenu, Sport 4 linija dodaje grejače u prednjim sedištima, Mitsubishi Power Sound System sa dodatnim tviterima i pojačalom od 510 W, sistem za pranje farova, kao i veliki opseg aktivnih sigurnosnih karakteristika kao što su adaptivna kontrola krstarenja, upozorenje na čeoni sudar, detekcija mrtvog ugla, kamera sa pregledom od 360 stepeni, zajedno sa ultrasoničnim tehnologijama upozorenja na prekoračenja brzine - Ultrasonic Mis-Acceleration Mitigation System.

Kupci novih modela moći će da izaberu između tri varijante metalik boje, nazvane Deep Bronze, Atlantic Grey i Sterling Silver, a dodatno će biti ponuđeni premijum Imperial Red i Polar White tonovi. Vrhunska verzija Sport 4 takođe je dostupna i u Cosmos Black nijansi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group