Predstavljene prve fotografije Citroena C4 Picasso

Kompanija Citroen, nakon nastupa na auto salonu u Ženevi i reklame u kojoj se model C4 Picasso kratko pojavljuje, pustila je u javnost prve fotografije...

Automobil se možda neće vizuelno dopasti svima, jer naglasak nije na dizajnu automobila već na njegovim performansama. Na prvi pogled dominira prednja maska i prepoznatljiva LED svetla kompanije Citroen. Iako će eksterijer mnogima biti neprivlačan, njegova unutrašnjost je sasvim druga priča.

Pažljivo biranje materijala, i težnja da njegov kvalitet bude na visokom nivou su se konačno isplatili, jer C4 Picasso izgleda bolje nego ikad. Kombinacija drveta, hroma i kože čini ovaj automobil privlačnim za svakog kupca. Francuzi su instrumente prebacili u sredinu prednje konzole, što daje izvanredan prvi utisak kad uđete u automobil. Instrument ploča je sada potpuno digitalna. Kompanija je dosta pažnje posvetila udobnosti putovanja i novoj tehnologiji u službi komfora.

C4 Picasso nudi inovacije poput 360 Vision sistema, asistencije pri parkiranju i samozetezajućih pojaseva. Nažalost, u kompaniji i dalje čuvaju u tajnosti motor i njegove performanse. Za sada je samo poznato da će se zasnivati na EMP2 platformi. Pretpostavka je da će se iskoristiti svoja dobro poznata paleta motora među kojima su VTi 120, THP 155 i HDI 110 i 150.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group