Predstavljen restilizovani Clio RS 200 EDC & RS 220 Trophy

Više slika

Više slika

Četvrta generacija Renault Clio modela je postala nešto modernija posle osveženja, a sada je vreme da francuska kompanija prikaže i RS 200, kao i RS 220 Trophy verzije...

 

Novi Clio RS je opremljen sa 1.6 turbo benzinskim motorom, koji daje 197ks, ili 217ks ako se odlučite za Trophy model. Šestostepeni EDC prenos, automatski sa duplim kvačilom je deo ponude. Trenutno, Clio RS je jedini automobil u svojoj klasi koji nudi tri modela šasije. U ponudi je sportska šasija, CUP verzija i Trophy šasija, koja je snižena za 20mm napred i 10mm pozadi. 

Trophy model može da se uzme sa posebnim izduvnim sistemom koji je sličan onome na Clio RS 16 konceptu, koji je razvijen u saradnji sa Akrapovičem. 

Što se tiče performansi, 220 Clio je sposoban da ubrza do 100km/h za 6,6 sekundi, a treba mu samo 14,4 sekunde da pređe 400 metara razdaljine. Maksimalna brzina je 235km/h. 

Prednji deo restilizovanog Clia RS dolazi sa novim prednjim branikom i LED svetlima koja formiraju RS Vision oblik, koji je takođe viđen na RS 16 konceptu. Sistem koordiniše svetla za maglu, za skretanje, svetla sa strane kao i glavna svetla, kako bi imao što bolji učinak. Estetski, novi Clio RS dolazi sa 18oinčnim felnama, i specijalnim detaljima, dok je pozadi funkcionalni difuzor, spojler i dupli izduv. 

U isto vreme, Renault je predstavio GT Line paket, koji dolazi sa Dark Metal usisima na prednjem braniku, posebnim felnama i ekskluzivnim izuvnim sistemom. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group