Predstavljen QX30

Pred vama je konačno QX30 koncept koji predstavlja prethodnika prvog crossovera iz kompanije Infiniti koji će biti ponuđen svim tržištima, a krenuće u prodaju naredne godine, sa konkurencijom kao što su Mercedes GLA, BMW X1 i Audi Q3...

 

Direktno je povezan sa dolazećim Q30 premijum modelom, a oba automobila dele modifikovanu verziju Mercedesove MFA platforme koja dolazi i u novim modelima A i GLA klase. 

Ovaj crossover je 4430mm dugačak, 1815mm širok, a visok je 1520mm. Takođe nudi i 30mm višu poziciju vozača nego Q30 hatchback, zahvaljujući 192mm višem razmaku od puta.

Prema Alfonsu Albaisi, direktoru za dizajn, "QX30 koncept izgleda praktično kao što i treba. Umetnički detalji koje smo dodali ovom crossoveru ga podižu na nivo iznad običnog praktičnog vozila."

Infiniti je objavio da će QX30 doći sa nekoliko motora, benzinskih i dizel, ali nisu objavili dodatne detalje. Očekuje se da će Mercedesov 2.0 turbo benzinac i 2.1 dizal biti među ponuđenima. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group