Predstavljen novi Peugeot 5008

Cirada je skinuta sa novog 5008 modela i možemo videti da on izgleda kao nešto manja verzija 3008 modela.

Izmene počinju sa novom rešetkom bez okvira koja uključuje stilizovana nova uglasta rebra ispod farova. Kad već pominjemo farove i oni su novi i uključuju LED tehnologiju, kao i dnevna svetla u obliku kuke sa hromiranim vrhom. 5008 model u oblicima GT i GT Pack uključuju puna LED prednja svetla sa proširenim svetlosnim potpisom i funkcijom osvetljenja krivina.

Kada pogledate unazad pronaći ćete nova zadnja svetla sa potpuno novom LED tehnologijom, uključujući i svetla za vožnju unazad, kao i intrigantne svetlosne potpise pokrivene prozirnim komadom dimljenog stakla. Kupci koji kupuju novi 5008 imaće na raspolaganju nekoliko boja, koje se sastoje od celebes plave, metalik bakra, biserno bele, artense sive, platinaste sive, perla nera crne i ultimativne crvene.

Izmene napravljene na ažuriranom modelu 5008 nastavljaju se i u kabini sa najnovijim izgledom enterijera i Cockpita automobila koji uključuje 10-inčni infotainment sistem osetljiv na dodir i 12,3-inčni digitalni sklop instrumenata. SUV takođe uključuje prekidače u stilu „klavirskih tastera“ za ključne funkcije kao što su radio, klima uređaj, podešavanja vozila, telefon, hazardna svetla, mobilne aplikacije i podešavanja navigacije.

U Evropi će biti ponuđena četiri pogonska sklopa, a to su 1,2-litarski trocilindrični i 1,6-litarski četvorocilindrični benzinski motori, ali i 1,5-litarski četvorocilindrični i 2,0-litarski četvorocilindrični dizel agregati.

Detalji o cenama tek treba da budu objavljeni, ali će SUV u evropske prodavnice sleteti krajem godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group