Predstavljen novi Genesis G80 2021

Čekali smo da vidimo novi G80 veoma, veoma dugo. ..

Južnokorejski proizvođač automobila planirao je da ga predstavi u aprilu prošle godine, ali taj datum je više puta odbačen zbog različitih kašnjenja, a izbijanje korona virusa je tu situaciju samo prolongiralo.

Ipak, Genesis je napokon predstavio dugoočekivani G80 model koji je predstavljen preko interneta, na njihovom zavaničnom Youtube sajtu.

Vizuelno, novi G80 će se izdvojiti od trenutnog modela zahvaljujući deljenim prednjim svetlima i šiljatoj prednjoj rešetki koja je slična kao kod modela GV80. Pored toga, novi G80 će imati podeljene horizontalne indikatore odmah iza lukova prednjih točkova, kao i podeljena zadnja svetla.

Enterijer će biti znatno unapređen i redizajniran, ali će sadržati i elemente na koje smo se već navikli u ovom modelu. Na primer, postojat će isti 3D digitalni instrument  i multifunkcionalni sistem za zabavu, ali će on biti drugačijeg izgleda i sadržaće mnogo dodatnih opcija. Centralna konzola, volan i ostali elementi unapređeni su modernim i izržljivim materijalima, koji simbolišu luksuz i stvaraju vrlo prijatnu atmosferu.

Očekujemo da će se 2021. godine G80 ponuditi sa istim agregatima kao i GV80 model. To znači da će 2,5-litarski četvorocilindrični turbo verovatno sedeti u bazi raspona snage oko 290 KS, dok će takođe biti u ponudi i dvocilindrični 3,5-litarski V6 sa 375 KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group