Predstavljen Lambo V12 Vision Gran Turismo

Više slika

Više slika

Lamborghini kompanija zvanično je predstavila koncept svog novog hiperautomobila koji izgleda kao vozilo nekog superheroja...

Iako smo koncept fotografije mogli da vidimo pre nekoliko meseci, sinoć smo po prvi put mogli uživo da vidimo kako ovaj moćni superautomobil izgleda. Lambo V12 predstavljen je u Monte Karlu i oduševio je sve posetioce svojim futurističkim dizajnom i karoserijom koja izgleda kao da je skinuta sa trkačkih bolida.

„Lamborghini je vrlo mlad brend i zato smo danas ovde, da predstavimo svoju najnoviju viziju, sa izrazito futurističkim i „cool“ dizajnom u kojem će uživati mlada generacija ljubitelja automobila”, rekao je izvršni direktor Stefano Domenicali.

Izložbeni automobil poseduje naprednu aerodinamiku koju definišu oštre linije zajedno sa velikim zadnjim krilom, farovi u obliku slova Y na oba kraja i bočni prozori inspirisanim konceptom Marzal iz 1967. godine.

Za snagu, Lambo V12 Vision Gran Turismo koristi isti pogonski sklop kao i Sian FKP 37. To znači da kombinuje 6,5-litarski V12 sa blagim hibridnim sistemom ukupne snage 808 KS, koji omogućava postizanje brzine od 0 do 100 km / h za manje od 2,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 350 km / h.

Vrata na ovom automobilu ne postoje i u njega se ulazi tako što se kabina povlači unazad, baš kao i kod borbenih aviona. Kada se kabina otvori, nalazi se mesto samo za vozača, što znači da ovo neće biti vozilo u kojem ćete moći da vozikate prijatelje, već u kojem ćete osetiti neverovatnu moć, snagu i brzinu.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group