Predstavljen Asfane DieciDieci superautomobil


Italijanska kompanija FV Frangivento predstavila je automobil koji izgleda kao da je stigao iz budućnosti...

Reč je o superautomobilu koji ima 996 konjskih snaga i koji izgleda fantastično. Sam izgled ovog automobila je dovoljna da vas natera da nespavate noćima. Sportski dizajn, aerodinamična linija i futuristički detalji čine da Dieci Dieci postane jedan od najatraktivnijih automobila današnjice.

Naravno, on nije kreiran da samo izgleda lepo, već poseduje sposobnosti da obori sve brzinske rekorde. Njega pokreće snažni 5.4 litarski  V10 motor koji ubrzava poput aviona i koji će sve automobilske zaljubljenike ostaviti u neverici. Pored osnovnog benzinskog agregata, on u svojoj unutrašnjosti sadrži i dva dodatna elektro motora koji stvaraju dodatnu snagu i čine da bude ekonomičniji i bezbedniji za okolinu.

Ovaj automobil je jedini prmerak i trenutno ne postoji ni jedan drugi model. Cena još uvek nije određena, ali pretpostavlja se da će se ona kretati između 1.1 i 1.7 miliona dolara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group