Predstavljen Škoda Rapid StylePLUS

Škoda je predstavila StylePLUS verziju svog pristupačnog Rapid modela koji će doneti nekoliko kozmetičkih unapređenja. Ova najnovija specijalna edicija je bazirana na Ambition nivou opreme, i poseduje nekoliko sjajnih crnih detalja na poklopcu motora i zadnjem spojleru.

Tu su i revidirani spoljni retrovizori, kao i prečage na prednjem braniku i vratima. Vozilo je smešteno na dvobojne crno srebrne 17“ Ray aluminijumske točkove, koji su dostupni u jednoj od ponuđenih opcija: Denim Blue, Corida Red, Sprint Yellow i Candy White.

Unutra je vozilo dobilo pedale od nerđajućeg čelika, nova sedišta, kožom presvučeni točak upravljača, kao i piano lakirane elemente u okviru umetaka na crnoj komandnoj tabli. 

Kada je reč o motorima, 2013 Škoda Rapid StylePLUS može da bude opremljena 1.2MPI motorom koji razvija 73KS, zatim 1.2TSI motorom koji nudi 84KS snage ili 102KS ili 1.4TSI motorom koji razvija 120KS. Kada je reč o dizel motorima dostupna je verzija sa 1.6 TDI motorom koja razvija 88KS ili 103KS.

Izvor: ŠKODA AUTO

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group