Potpuno novi Opel Astra Sport Tourer karavan

Svi koji su je očekivali sada zvanično mogu da se uvere u revoluciju Astra linije, jer je kompanija Opel predstavila svoj novi Astra Sports Tourer, predivni karavan koji će biti dostupan početkom sledeće godine...

Kao što se moglo očekivati, Astra Sports Tourer deli svoje stilske karakteristike sa poslednjom generacijom kompakt modela Astra serije, a kao takav, karavan dolazi sa parom oštrih LED farova, opremljenih dnevnim svetlima i spojenih sa crnim delom u kome se nalaze brojni senzori.

Sve se očigledno razlikuje na prvi pogled i jasno je da Astra Sports Tourer poseduje posebnu liniju što je potpuno jasno jer se radi o produženom karavan modelu. Novi model poseduje 4,6 metara u dužini, 1,8 u širini i 1,4 u visini, što je doprinelo stvaranju daleko većeg prtljažnog prostora u poređenju sa kompaktom. Novi karavan poseduje zapreminu od 608 litara u prtljažniku kada su zadnja sedišta u upotrebi, a nakon spuštanja zadnjih sedišta, prtljažni prostor raste na masivnih 1.634 litra.

Potpuna lista motora novih Astra Sports Tourer modela još uvek nije zvanično objavljena, ali se očekuje da će oni biti iz porodice koja je dostupna u kompaktima. Ovo će verovatno uključiti 1,2 litara velike turbo trocilindrične benzice sa 108 ks i 128 ks, kao i četvorocilindrične turbo-dizel mašine sa 1,5 litara zapremine dobre za 128 ks. Dodatno, očekuju se i dve priključno hibridne varijante, koje će dolaziti u vidu 1,6 litara velikih turbo četovorilindraša i električnog motora, ispraćenih baterijskim pakovanjem od 12,4 kWh, kombinovano dobrih za 178 i 222 ks u prvom i drugom slučaju. Cene novih modela kompanija Opel objaviće početkom sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group