Potpuno novi BMW X3.

Još 2003 je BMW pokrenuo novi segment modela srednje veličine Sport Activity Vehicle (SAV) sa lansiranjem X3.

To znači da je BMW X3 je uzor za sportsku dinamiku, premijum ambijent i robusnu agilnost, zajedno sa niskom potrošnjom goriva i emisijom CO2, već više od 10 godina, sa više od milion prodatih jedinica u procesu.

Druga generacija uspešnog BMW X3 je napravila ubedljiv uspeh od uvođenja 2010., sa najboljim enterijerom i prostorom u kabini i najvećom raznovrsnošću u svojoj klasi.

A sada dolazi novi BMW X3, sa potrošnjom goriva u kombinovanoj vožnji od 8.3-4.7* l/100 km; Emisijom CO2: 193-124 * g / km, napravljen da bude lider u svom segmentu. Par dizel motora nove generacije, proizvode više snage, ali opet troše manje goriva, i služe za poboljšanje dinamičkih performansi i smanjenje emisije štetnih gasova.

Eksterijer i enterijer novog BMW X3 otkrivaju stilske izmene i takođe dodaju praktičnost automobilu sa detaljima rešenja koja su nastala kao odgovor na zahteve kupaca.

* podaci sa opcionim gumama sa smanjenim otporom kotrljanja na 17-inčnim točkovima Streamline style 360

Izvor: BMW Group

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group