Potpuno nova linija proslavljenog Renault Kangoo modela

Više slika

Više slika

Renault je otvorio svoje knjige porudžbina za potpuno novi Kangoo model, poslednju generaciju jednog od najprodavanijih i najpopularnijih malih porodičnih modela baziranih na kombi vozilima...

Novi Renault Kangoo krenuće sa prodajom na svom domaćem tržištu u Francuskoj od prvog aprila, sa cenama koje startuju od 24.900 evra.

Nešto ozbiljniji stil Renault Kangoo linije možda i previše podseća na poslednje Dacia Sandero modele, ali Renault tvrdi da je cilj brenda da se njihov porodični kombi pomeri ka gore na tržišnoj lestvici prominentnim rubovima, hromiranim akcentima, pa čak i baznim paketima novog Kangoo modela koji dolazi sa LED farovima i štop svetlima, pored svega.

Novi Renault Kangoo postaće sestrinski model predstojećoj Mercedes Citan liniji, a verovatno će kreirati nešto više rebrendiranih varijanti unutar Renault-Nissan-Mitsubishi alijanse.

Kao uvek, najvažnija karakteristika modela kao što je Kangoo predstavlja njegova unutrašnjost, gde je kompanija Renault naporno radila kako bi ispunila putničku kabinu pametnim parcijalnim solucijama. Kontrolna tabla deluje daleko kvalitetnije i kreirana je od premijum materijala, dok je njeno okruženje popravljeno za deset posto naspram odlazećeg modela.

Renault tvrdi da novi Kangoo nudi više od 49 litara lako pristupnog, dodatnog tovarnog prostora unutar svoje kabine, dok njegov prtljažnik sada može primiti 775 litara kada su sva sedišta podignuta uspravno. Kada govorimo o mestima za sedenje, važno je napomenuti da putnici na zadnjoj klupi sada mogu uživati u najboljem prostoru za noge u segmentu, na tri sedišta u punoj veličini, kojima je istovremeno veoma lako pristupiti zahvaljujući zadnjim kliznim vratima.

Opseg motora nove Renault Kangoo linije uključuje jednolitarske TCe trocilindrične jedinice sa sto konja i za 130 ks dobre TCe benzinske modele sa četiri cilindra i 1,3 litara zapremine, kao i 1,5 litara velike dCi dizel mašine.

Renault će takođe dodati čisto električne verzije svojih Kangoo modela u postojeći opseg nešto kasnije ove godine, sa baterijskim pakovanjima od 44 kWh i električnim motorima sa 100 ks. Panel kombi varijanta električnih Renault Kangoo modela obećava prelazni opseg od 265 kilometara između dva punjenja.

Ne manje od četrnaest sistema vozačkih asistencija biće ponuđeno kao standard u novom Kangoo opsegu, uključujući i aktivno kočenje u slučaju opasnosti, kontrolu krstarenja i limiter brzine sa kontrolom obrtaja na uzbrdici, adaptivnom kontrolom krstarenja sa kreni-stani opcijom i asistencijom održavanja trake, praćenom aktivnom detekcijom mrtvog ugla. Potpuno novi Renault Easy Link informativno zabavni sistem sa osmoinčnim displejom osetljivim na dodir takođe je prisutan u ponudi.

N.Đ.

Foto: Renault

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group