Porsche predstavlja unapređenu verziju Taycana

Više slika

Više slika

Porsche kompanija Manufaktur, donela je nekoliko dodatnih opcija koje su ugrađene u luksuzni električni automobil...

Električni Porsche sada može biti opremljen sa nizom ekskluzivnih opcija iznutra i spolja.

Počevši od spoljašnjosti, Taycan se može opremiti sa tri različite verzije Sport Design paketa, sa posebnim izgledom prednje maske, pragovima i bočnim perajima difuzora. Zavisno od odabira, kupci mogu da kompletiraju paket u istoj nijansi u kojoj je ostatak automobila, a mogu se odlučiti za crnu sjajnu boju ili karbonska vlakna.

Na raspolaganju je 3D grafička ploča za LED svetla sa Dinamic Light Sistem Plus u kućištu, kao i DRL sistem dnevnih svetala. Dostupni su i 21-inčni točkovi koji su napravljeni od kovanog i brušenog ugljenika.

Delovi karoserije,prednjih i zadnjih vrata, kao i predmeti sa bočne strane centralne konzole, imaju mat izgled karbona, a ako kupac želi, mogu se obojiti u istu boji kao i spoljašnjost vozila.

Uporedo sa otkrivanjem Taycana, Porscheova divizija Manufaktur takođe je najavila da je proširila fabrički prostor za trećinu, na 2.000 kvadratnih metara.Dodali su četiri nove radne i skladišni prostor od 150 kvadratnih metara. Proširena je i radna snaga, što znači da ćčemo u budućnosti imati još veći broj vozila i njihovu bržu isporuku.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group