Porsche najavio novog Taycana preko najviše zgrade na svetu

Burž Kalifa zgrada u Dubaiju postala je masivni video bim za novu Porsche reklamu...

Ovo nije bio lak poduhvat jer je upotrebljeno više od milion LED svetala da se 828 metara visoka struktura pretvori u masivni ekran površine 335 kvadratnih metara.

Porsche nije rekao mnogo o tome kako je ovo urađeno, ali krajnji rezultat je prilično impresivan. Kao što vidite, zgrada je započela svetlucavim plavim displejem pre nego što je počela da prikazuje sam sadržaj reklame.

Na ekranu se zatim prikazuju važna vozila kao što su Lonner-Porsche, 356, 911, 918 Spider i 919 Hibrid. Zatim piše „Spremite se za prvi potpuno električni sportski automobil sa Porsche dušom.“, dok se na ekranu prikazuje Taycan, pre nego što se Burž Kalifa transformiše u gigantski Porscheov logo.

Iako se još mnogo ne zna o ovom modelul, zna se da moćni električni motor omogućava automobilu da proizvede do 751 ks i ubrzava ga pokreće od 0-100 km / h za samo 2,8 sekundi. Novi Taycan takođe može postići maksimalnu brzinu od 260 km / h i preći 412 km sa jednim punjenjem baterije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group