Porsche i Embraer predstavljaju novo izdanje

Ukoliko imate dovoljno novca da kupite veličanstveni Embraer privatni avion, onda svakako možete priuštiti i specijalno izdanje 2021 Porsche 911 Turbo S kupe, po ceni od 203.500 dolara…

Slavni brazilski proizvođač ekskluzivnih privatnih aviona udružio se sa nemačkim tvorcem automobila, kako bi zajedno osmislili jedan ikonični duo. Sada, njihovi kupci mogu odabrati specijalnom izdanje Embraer Phenom 300E business džet i odgovarajući, prilagođeni Porsche 911 Turbo S.

Baziran na sportskoj i najpopularnijoj ponudi obe kompanije, ovaj paket sadrži veličanstveni duo koji nudi dvotonske Platinum Silver Metallic i mat Jet Grey Metallic boje, sa Brilliant Chrome i Speed Blue akcentima. Čitav proces njihovog farbanja obavlja se ručno.

Porsche 911 Turbo S Duet takođe sadrži Porsche Exclusive točkove, Brilliant Chrome usisnike i detalje na prozorima, LED projektore logoa na vratima i specijalni amblem na B stubovima. Na ovom sportskom modelu postoji veliki broj detalja kojima se možemo diviti, ali ta lista je previše dugačka za jedan tekst.

Na naslonima za glavu nalazi se specijalni Duet logo, dok 911 Turbo S dolazi sa individualnim registarskim oznaka ispod zadnjeg krila i ištampani veštački horizont na brojčaniku Sport Chrono štoperice. Unutar kokpita stvari izgledaju podjednako impresivno. Posebna šema boja, mešavina crne i belo obojene kože, Speed Blue šavovi i dvobojni kožni upravljač oduševiće i putnike i vozače.

Tu je i Carbon paket enterijera kojem se treba diviti, a sastoji se od sjajnog završnog sloja, obloge Alcantara i karbonskih obloga visokog sjaja za prednja sedišta. Logotip „Jedan od 10“ postavljen je na kontrolnu tablu ispred suvozača. Zašto? Pa, ova ponuda se odnosi samo na ekskluzivnost i to znači da govorimo o izdanju od 10 limitiranih edicija.

911 Turbo S duet se već sada može poručiti, a prve dostave će početi iduće godine. Pored 203.500 dolara koliko morate platiti za ovaj predivni automobil, znajte da morate pripremiti i minimum 9.45 miliona dolara za Embraer Phenom 300E.

Pored toga, 911 Turbo S Duet dolazi sa nekoliko stilskih aksesoara – novim setom prtljaga i ekskluzivnom, specijalnom edicijom novog 1919 Globetimer UTC časovnika. Obični smrtnici verovatno o svemu ovome mogu samo maštati.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group