Porsche Exclusive i Cayman S

Više slika

Više slika

Stadardni Porsche Cayman je vozilo koje bi svako poželeo, ali kada Porsche Exclusive uzme da se "igra" sa nekim modelom, onda prenese vozilo na viši nivo...

 

Eksterijer je kontrast bele boje i serije crnih detalja. Oznake modela na vratima, donji delovi spoljnih ogledala, usisi sa strane i detalji oko farova su urađeni u crnoj boji, dok je sve ostalo u beloj.

Zatamnjena prednja i zadnja svetla, kao i sportski završeci izduva i 20oinčne SportTechno felene u dve nijanse pokazuju da ovde nije u pitanju regularan Cayman S. 

Detalji u kabini su jednako impresivni. Cayman S je dobio enterijer od prirodne kože u Espresso boji u kombinaciji sa belim detaljima na centralnoj konzoli, tabli i vratima. Od volana, pa do otvora za klimu sve je prekriveno ručno rađenim kožnim detlajima, dok čak i personalizovane patosnice imaju ivice od kože. 

Drugi detalji su Porscheov znak na delu Sport Plus sedišta za glavu, otvoru ispred suvozača, kao i beli brojevi na instrument klasteru i Sport Chrono sat. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group