Poredimo Seriju 4 sa odlazećom Serijom 3

Verzija serije 4 koja je ušla u proizvodnju izgleda daleko skromnije od prototipa, ali ne treba zaboraviti da većina automobila ne održi sve karakteristike koncept modela...

 

Ovo naravno ne znači da je Serija 4 ružna. Daleko od toga. Kako izgleda Serija 4 kada se uporedi sa Serijom 3, svojim prethodnikom? Postavili smo oba automobila jedan pored drugog da bi vam prikazali koje su to najbitnije razlike između ova dva modela. 

Fotografije serije 3 su uzete od osveženog modela iz 2010. a ne od origninalnog koji je lansiran 2006. Iznenađenje je da ova dva automobila ne izgledaju toliko različito koliko smo očekivali. Profil je najsličniji, a najveće razlike mogu da se nađu sa prednje strane uglavno zbog novih farova i rešetke, zajedno sa izmenjenom haubom. 

Enterijer je druga priča, sa novim modelom koji ima daleko atraktivniju kontrolnu tablu, barem po našem mišljenju. Kvalitet i dizajn enterijera izgledaju daleko bolje u novom modelu. Pogledajte i sami..

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group