Pogledajte video prezentaciju novog Lamborgihni Siana

Juče je novi Lamborghini predstavljen čitavom svetu i svi su počeli da balave za ovim mehaničkim čudom...

Svi su sa oduševljenjem čekali predstavljanje novog Lamba, i sada je on napokon stigao. Reč je o fenomenalnom mlađem bratu Sian modela koji je bio predstavljen pre par godina i koji sada dolazi u Roadster, odnosno Kabrio verziji koja je fantastična.

Već smo rekli da je ovaj auto napravljen u samo 19 primeraka i da ga pokreće 6,5-litarski V12 motor sa prirodnim aspiracijama u kombinaciji sa 48-voltnim električnim motorom ukupne snage 819 KS. Brzina od 0 do 100 km/h postiže se za manje od 2,9 sekundi, dok se smatra da je najveća brzina veća od 350 km / h.

Ovo je Lamborghinijev najmoćniji model do sada i takođe je i prvi hibrid, sa 33 KS električnim motorom ugrađenim u menjač i omogućava automobilu da radi samo na električnoj energiji pri malim brzinama, kao što su kretanje unazad i parkiranje.

Nakon jučerašnje premijere gde smo mogli da vidimo fotografije samog modela, sada možemo videti i detaljan prikaz auta koji nam je pružio i objasnio šef mehaničarskog odeljenja Lamborghini kompanije, Maurizio Regani.

On nam je detaljno pokazao ovaj novi automobil, pa ako vas zanima šta to novi Sian donosi, onda pogledajte klip:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group