Pogledajte šta vozi Horhe Meriodio


Španski fudbaler i zvezda Atletiko Madrida častio se novim automobilom...

Životni stil fudbalera je svima poznat i oni često znaju sebe da obraduju skupcenim poklonima, od kojih su najčešći luksuzni automobili. Horhe Meriodio je odliučio da sebe časti novim vozilom, pa se uputio u najbliži Porsche salon, gde je kupio najnoviji Cayenne Turbo Coupe model.


Foto: CarsGuide

Ovaj automobil poseduje 4.0 litarski V8 motor sa turbopunjačem koji razvija 540 konjskih snaga i koji brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.7 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 286 km/h. Meriodio je za svoju novu igračku na 4 točka dao 130.000 dolara, što i nije toliko strašno, s obzirom da igrači poput Ronalda i Balotelija znaju da potroše nekoliko miliona.

Horhe kaže da je ovo automobil koji zadovoljava njegove potrebe i da voli robusne i snažne automobile u koje može da smesti svoje prijatelje, pa čak i da pođe na turističke destinacije u blizini njegove kuće.

On se pohvalio na Tviteru i pokazao kako izgleda njegov novi metalni mezimac:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group