Pogledajte kako izgleda supergaraža od 30 miliona dolara

Mani Košbin započeo je svoju karijeru radeći u supermarketu, a sada je kralj nekretnina i poseduje futurističku garažu sa neverovatnim vozilima...

Garaža je puna modela kao što su McLaren, Bugatti, Pagani i drugi superautomobili. Košbin je takođe vlasnik Hermes Chiron modela i poseduje još tri Bugattija.

Novac za sve ovo dolazi od njegovog poslovanja sa nekretninama. Prema sopstvenim procenama, njegova garaža je vredna 30 miliona dolara, ali njegovo carstvo komercijalnih nekretnina, prema Forbesu, vredi više od 450 miliona dolara.

Košbin takođe ima i vrlo uspešan Youtube kanal na koji kači svoje superautomboile i svojim fanovima pokazuje garažu, a oni ga zauzvrat redovno prate i obezbeđuju mu milionske preglede koji mu dosnose još novca.

Košbin je nedavno završio renoviranje svoje garaže i jednu sekciju transformisao tako da liči na svemirski brod, a u planu mu je da je proširi kako bi obezbedio mesta za još superautomobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group