Pogledajte kako izgleda novi Clio 2020

Više slika

Više slika

Novi Clio napokon je predstavljen, a mi smo oduševljeni njegovim sportskim dizajnom...

Juče smo vam pokazali kako izgleda enterijer ovog novog gradskog auta, a sada su napokon stigle i oficijalne slike koje prikazuju novog Clia u pravom svetlu. Na prvi pogled, jasno možemo videti da je novi Clio kreiran pod uticajem novog Megana, što nam jasno pokazuju futuristički LED farovi. Sportka linija četvrte generacije Clia znatno je poboljšana i deluje još agresivnije i robusnije.

Branici, maska i hauba poseduju aerodinamičniji izgled i čine da ovaj auto zaista deluje vrlo privlačno i moderno.

Kada se uporedi sa četvrtom generacijom, Clio V je za 14 milimetara kraći, a čitav trap spušten je za 30 milimetara kako bi se popravila aerodinamika. Iako je možda manji od svog prethodnika, prostor u njemu je povećan, pa je tako prtljažnik povećan za dodatnih 26 litara, što znači da ovaj automobil u svoj gepek može da smesti stvari zapremine 390 litara.

Automobil će biti dostupan u 10 različitih boja, a agregati će biti klasični Renaultovi motori zapremina 1.2, 1.5 i 2.0. Cena još uvek nije otkrivena, kao ni tačne performanse, ali sigurni smo da ćemo i te informacije dobiti od Renault-a.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group