Pininfarina pokreće proizvodnju svog sedan modela

Više slika

Više slika

Svako ko se seća elegantnog koncepta sedan modela koji je Pininfarina predstravila nedavno u Ženevi, radovaće se vesti da ovaj automobil definitivno ulazi u proizvodnju.

Ova limuzina je zapravo H600, stilizovan od strane čuvenog italijanskog dizajnerskog brenda za kompaniju Hybrid Kinetic Group iz Hong Konga. Ovu kinesku kompaniju je osnovao Yung Benjamin Yeung, isti čovek koji stoji iza proizvođača automobila Brilliance, koji sada predstavlja pandan firmi Tesla i njihovom modelu S.

Ispod svog zadivljujućeg dizajna, H600 poseduje hibridni pokretački sklop koji isto kao i Jaguar modeli odbacujući X75 koncept, uključuje mikroturbinski motor i u ovom slučaju deluje kao produžetak opsega. Ovaj sklop će proizvoditi do 800 ks, što deluje kao prilično ambiciozna snaga prilikom predstavljanja modela, ali će biti veoma interesantno videti kako će se stvari razvijati.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group