Peta generacija Swift modela stiže sredinom sledeće godine

Sledeća generacija Suzuki Swift modela najverovatnije će biti predstavljena već sredinom sledeće godine...

Jedna japanska publikacija imena Best Car Web pružila je informacije o tome da će peta generacija odličnog Swift modela imati dosta poboljšanja, uključujući i najnovije razvijenu platformu koja će predstavljati unapređenu verziju trenutne arhitekture opsega ili potpuno novi tip specijalno dizajniran za nju.

U novoj liniji biće dostupne najmanje dve verzije motora, očekivani 1,2 litara veliki četvorocilindraš sa unutrašnjim sagorevanjem i četvorocilindrični hibrid iste veličine, zadužen za još bolju efikasnost potrošnje od trenutne linije agregata. Suzuki će takođe, opremiti svoju petu Swift generaciju brojnim aktivnim i pasivnim bezbednosnim karakteristikama.

Nova Swift porodica prema navodima, uključiće i potpuno modernizovanu Swift Sport varijantu. Best Car Web ističe da će promene biti napravljene na trenutnoj 1,4 litra velikoj turbo četvorocilindričnoj jedinici, što će je učiniti još boljom, a shodno tome i moćnijom u poređenju sa trenutnih 138 ks i 230 Nm obrtnog momenta. Sport linija japanskog brenda stići će na tržište 2023. godine.

Sa vizuelne tačke gledišta, novi Suzuki Swift deliće dosta karakteristika sa odlazećom generacijom modela i posedovaće slične proporcije. Međutim, dizajnerske karakteristike biće obeležene sa nešto više krivina i blažim ivicama, što će ovom hečbeku dodati premijum osećaj.

Pre samo pet meseci Suzuki je predstavio redizajnirani 2021 Swift model u Evropi. Kao dodatak određenim vizuelnim modifikacijama, ovaj automobil stigao je sa standardnim motorom zapremine 1,2 litra, dobrim za 82 ks i 107 Nm obrtnog momenta. AllGrip pogon na svim točkovima dostupan je opciono u SZ5 nivou opsega.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group