Personalizovani BMW 335i, Alpina B6, X3, 435i Cabrio (galerija)

Više slika

Više slika

BMW Abu Dhabi Motors, koji je poznat po personalizovanim modelima BMWa, još jednom nije razočarao i predstavio je nove primerke u svojoj kolekciji...

 

Predstavićemo vam četiri modela koje možete da vidite i u galeriji, a počećemo sa BMW 335i u sedan verziji koji je dobio M Performance delove, od crnih trkačkih pruga, do duple prednje rešetke, spojler paketa i M Power kita sa Akrapovic izduvima koji podižu snagu motora sa 302ks na 335ks. 

Sve i da hoćete, ne biste mogli da promašite Alpina B6 xDrive model sa V8 motorm koji je u prelepoj Atlantis Blue Individual boji sa enterijerom u istoj nijansi koji doalzi sa belim detaljima, kao što su šavovi i sa kožnim površinama na vratima i kontrolnoj tabli. 

Tu je i M Sport verzija BMW X3 xDrive35i koji je nadograđen M Performance Power kitom, hromiranim Kelleners duplim izduvom i Alpina prednjim spojlerom .

Četvrto i poslednje vozilo u ovoj grupi je BMW 435i kabriolet sa M Sport detaljima i dosta M Performance nadogradnji, kao što je power kit za motor, karbonski retrovizori i spojleri, crne alu felne i Alcantara volan.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group