Performanse i ekonomičnost - Alfa Romeo Stelvio sa dva nova motora

Više slika

Više slika

Pre nekoliko meseci su svi saloni i ovlašćena predstavništva otvorili knjige porudžbina za novi fantastični model Stelvio kompanije Alfa Romeo...

Da se podsetimo, ovo je prvi terenac kompanije sa apeninskog poluostrva opremljen dizel motorom sa 180 ks, automatskom osmostepenom transmisijom i pogonom na zadnjoj osovini.

Ova linija se savršeno uklapa sa ostatkom Stelvio porodicom i dizajnirana je kako bi ljubiteljima čistih sportskih performansi pružila adrenalinsko iskustvo, tipično za modele za zadnjom vučom, bez ustupaka po pitanju ekonomičnosti potrošnje goriva, emisija štetnih gasova, u pomešanim ciklusima kombinovane vožnje.

Na određenim tržištima ovaj model dobio je novu dvolitarsku turbo benzinsku jedinicu sa 200 ks kombinovanu sa osmostepenim menjačem i Q4 sistemom pogona na svim točkovima. Dalje informacije o specifikacijama i konfiguracijama na individualnim tržištima dostupne su na sajtu italijanske kompanije.

Uključujući najbolje dizajnerske motorne tehnologije celokupne grupacije, jedinica pogonskog sklopa modela Stelvio pripada novoj generaciji potpuno aluminijumskih četvorocilindričnih motora, koji predstavljaju vrhunske procese i metode koje su ih postavile na vrh njihove klase u terminima performansi i ekonomičnosti potrošnje goriva.

Dva najnovija motora sada produžavaju Stelvio opseg, koji već uključuje benzinsku turbo dvolitarsku jedinicu sa 280 ks i dizel motor sa 2,2 litara zapremine i 210 ks, a oba agregata uparena su sa osmostepenim transmisijama i pogonom na svim točkovima.

Koju god opciju da izaberete, Alfa Romeo Stelvio može pretvoriti svakodnevne zadatke u unikatne, uzbudljive avanture, samostalne ili u društvu prijatelja i porodice, zahvaljujući savršenoj mešavini vozačkih zadovoljstava, italijanskog stila i raznovrsnosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group