Pagani Zonda Cinque - hiperautomobil od 10 miliona dolara

Iako Pagani kompanija proizvodi Zonda model skoro 20 godina, postoji jedna  verzija koja je neverovanto retka...

Zonda Cinque, obuhvatila je samo 5 jedinica u obliku Kupea i 5 jedinica u Roadster obliku i predstavljala je najstrožu iteraciju italijanskog super automobila u trenutku njegovog predstavljanja. Smatra se da ovaj automobil sada vredi oko 10 miliona dolara na tržištu polovnih automobila.

Kao i devet drugih Zonda Cinque modela, automobil pokreće 7.3-litarski V12 motor koji proizvodi snagu od 669 KS, koja se šalje isključivo preko zadnjih točkova. Iako samo dizajn ovog automobila ostavlja bez teksta, ono što će sve prolaznike oduševiti jeste zvuk neverovatnog V12 motora koji se gromoglasno čuje.

Mi smo pronašli video klip koji će vam predstaviti ovaj auto u najboljem svetlu. Vlasnik narandžastog Cinique modela izašao je sa njim na ulice i odlučio svima da pokaže svoju bebicu vrednu 10 miliona dolara. Svi prolaznici bili su u šoku kada su čuli njegov zvuk, a ubrzo ćete shvatiti i zašto.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group