Pagani Huayra BC sa crvenom karbonskom karoserijom

Više slika

Više slika

Nedugo nakon besrekorno plavog karbonskog Pagani Huayra BC, sada se pojavio još jedan model najpotentnijeg hiperautomobila kompanije Pagani...

Ovaj posebni model Huayra BC nalazi se u privatnom vlasništvu i pridružio se belom modelu koji je nazvan The King i nalazi se u garaži istog vlasnika. Kao što smo videli kod drugih BC modela i ovaj primerak sadrži neverovatnu količinu prilagođenih karakteristika kao ni jedan drugi "regularni" model koji je kompanija ikada proizvela.

Veliki deo karoserije je kreiran i finiširan u crvenom karbonu koji je komplementiran crvenim šarama oko putničke kabine, bočnih pragova i njenih elemenata ispod haube. Sa prednje strane postoji i šara italijanske zastave, kao i brojni elementi od ugljeničnih vlakana. Ostale unukatne karakteristike uključuju Huayra BC oznake i zlatnu krunu na zadnjim zatvaračima vazdušnih sistema.

Konačno, enterijer, kakav se može i očekivati od ovog serijala, dočekuje svog vlasnika sa dodatnim crnim komponentama kreiranim od aluminijuma, crnim ugljeničnim vlaknima i belom kožom.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group