Ovog proleća stiže Toyota C-HR

Više slika

Više slika

Kompanija Toyota je po prvi put pre dve godine predstavila svoj model C-HR u Scion crnoj boji...

Ovaj krosover upotrebom cenjenih formula i proverene opreme i dalje ostaje veran svojim inicijalnim članovima klase. Ovo omogućuje mlađim vozačima da dobiju dobro opremljen model u relativno pristupačne cene.

Model će prvo izaći, kao što je i očekivano, na američkom tržištu, a njegova startna cena će iznositi 23.460 dolara. Za ovaj novac, kupci dobijaju mnogobrojne standardne karakteristike, kao što su klimatska kontrola duplih zona, električna parking kočnica, kožni volan, retrovizor u kabini sa automatskim podešavanjem, kamerom za rikverc, kadicama, audio displejom od 7 inča i aluminijumskim točkovima od 17 inča.

Pored ulaznog nivoa XLE, kompanija Toyota nudi C-HR u XLE premium specijal izdanju, čija se startna cena kreće od 25.320 $. Ovaj model dodaje farove u boji, praćene različitim signalima, upozorenjem i indikacijom slepog ugla, maglenkama, upozorenjem na saobraćaj sa zadnje strane, pamtenim ključem i start dugmetom, grejanjem u prednjim sedištima i ostalim dodacima.

Kao dodatak ovim serijama, dolazi i R-Code model u dva tona. On predstavlja dodatnu verziju modela i poseduje posebnu farbu koja kombinuje boje karoserije sa belim krovom, bočnim retrovizorima, A stubom i može biti naručen u Blue Eclipse Metallic R-Code, Ruby Flare Pearl R-Code, i Radiant Green Mica R-Code bojama.

Nevezano sa tim u kojoj varijanti vaš C-HR stiže, dostupan je jedan motor za sve njih, a to je dvolitarski četvorocilindraš, sa unutrašnjim sagorevanjem, koji stvara 144 ks i 188 Nm obrtnog momenta. Ova snaga i momentum se prenose na prednju osovinu putem CTV sistema. Svi automobili u seriji poseduju sve sertifikate i prolaze testove dozvoljenih količina štetnih atmosferskih zagađenja, koja se mere po litru goriva.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group