Ovog meseca stiže Isuzu D-MAX Arctic Truck AT35

Više slika

Više slika

Od 25. jula kupci u Britaniji će biti u mogućnosti da poruče najnovijeg člana nagrađivanog opsega kompanije Isuzu, model D-MAX.

AT35 poseduje masivne felne od 35 inča, izdignut je čitavih 290 mm, dok sveukupni kapaciteti njegovih mogućnosti van puta, ako je suditi po izjavama koje dolaze iz kompanije Isuzu, nikada pre nisu bili dostupni u vozilu sa franšizom i podrškom dilera.

Sveukupno će biti ovlašćeno 36 dilera za prodaju jedinica koje ovaj proizvođač bude plasirao na tržište i čija će prodaja početi u Velikoj Britaniji, kao rezultat saradnje između brendova Isuzu UK i Arctic Trucks, vodećeg svetskog eksperta u dizajniranju vozila, usko specijalizovanih u prevazilaženju prepreka divljih terena severne Skandinavije i Rusije.

Kada se otvori knjiga porudžbina na kraju ovog meseca, Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 će postati prvi Arctic Trucks pick-up u Velikoj Britaniji koji će moći da se naruči direktno iz mreže proizvođačevih dilera.

Sa početnom cenom od 30.999 funti, u seriji CVOTR (Commercial Vehicle On-The-Road), AT35 je dostupan u dve šasijske konfiguracije. I dok je ovo cena modela osnovnog nivoa, sa produženom kabinom, vozila sa duplom kabinom će koštati oko 33.999, dolaziti sa naprednim kontrolama klime i potpuno kožnim presvlakama u enterijeru, ali i izborom između manualnih i automatskih menjača, od kojih su modeli koji poseduju automatike procenjeni na 34.499 funti.

"Isuzu D - Max je predstavljao neverovatan uspeh još od svog lansiranja pre četiri godine, zahvaljujući svom udobnom i prefinjenom enterijeru, mogućnostima tovarnog prostora koje su vodeće u njegovoj klasi, raznovrsnošću i malim troškovima održavanja", izjavio je vodeći menadžer za Britaniju, Vilijam Braun. "Arctic Trucks AT35 obnavljaja te snažne atribure modela D - Max i bez presedana dodaje akreditive terenskog vozila, ali i tvrdokoran izgled. Mi u kompaniji očekujemo da će ova nova serija biti privlačna kako komercijalnim kupcima, tako i privatnim licima."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group