Ovo je najluksuznija G klasa na planeti

Više slika

Više slika

Današnja Mercedes-Benz G-klasa daleko je od SUV-a koji je predstavljen pre nekoliko godina. Sada dolazi sa mnoštvom specifikacija koje vam mogu pružiti dodatni luksuz i puno snage zahvaljujući tjuning kompanijama .

Sada je G-klasa kročila na novu teritoriju, dobivši remont od kompanije HOFELE kako bi postao super-luksuzna mašina koja odgovara samo najbogatijim putnicima zadnjih sedišta.

Nazvana HOFELE Ultimate HG, ova G-klasa dizajnirana je da bude alternativna luksuzna limuzina. Dvobojni lak koji krasi karoseriju se sastoji od „Carpathian Grey“ boje Range Rovera i „Cristal Black“ boje Rolls-Roycea, dok je novi set  23 inčnih „HOFELE„ kovanih aluminijumskih felni u srebrnoj boji dopunio automobil prestižom i luksuzom.

Ovome se pridružuju nova prednja maska, redizajnirani LED farovi i prednji branik koji se obavija na šire lukove točkova sa više kontura izrađenih od ugljeničnih vlakana.

Najuočljivija promena u G-klasi je set „vrata za autobuse“. Baš poput onih na Rolls-Royceu, i ova zadnja vrata se otvaraju kao kod autobusa zahvaljujući novom postavljanju šarki, što omogućava ne samo lakši pristup, već i mnogo lepši i sofisticiraniji stil.

Kada uđete unutra, naći ćete pojedinačna VIP zadnja sedišta i celu unutrašnju kabinu obloženu najfinijom Nappa kožom i alkantarom. Uređena zadnja središnja konzola po narudžbi sada pruža putnicima na zadnjim sedištima kontrolu nad njihovim jedinstvenim položajem za sedenje, funkcije masaže i grejanja i još mnogo toga uz savremene funkcije kao što je bežično punjenje uređaja.

Luksuzni detalji se šire i na manje važna područja, poput prtljažnika, koji je sada ukrašen "Piano Black"i  aluminijumskim oblogama.

HOFELE Ultimate HG zaista je najluksuznija Mercedes-Benz G-klasa na svetu i nema sumnje da ovaj nivo prestiža dolazi sa zahtevnom cenom. Nažalost,ona nam još uvek nije poznata.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group