OVAKO IZGLEDA NOVA MICRA

Aktuelna četvrta generacija Micre je na tržištu neke tri godine. Prema Nissanu, sasvim dovoljno vremena da ovaj mališan do kraja godine na tržište dođe u redizajniranom obliku. Japanci su već dovršili zatezanje bora na Micri, a prve službene fotografije obnovljenog automobila u javnost su puštene danas…

Nissan Micra će se ovog leta u Evropi pojaviti s potpuno drugačijim prednjim krajem, kojim sada dominiraju novi svetlosni sklopovi, a tu su i nova prednja maska, novi branik i drugačija svetla za maglu. Bočne linije automobila ostale su gotovo iste, dok se čini da su bočni retrovizori sada malo promenili svoj izgled. Zadnji kraj je druga priča, jer se tamo nalaze nova LED svetla, novi branik i drugačiji krovni spojler sa integrisanim stop svetlom.

Doterivanje Micre nije stalo samo na eksterijeru, već se Nissan potrudio da i putnička kabina bude gotovo potpuno drugačija. Nove komande klime, drugačiji instrumenti, srednji stub i doterana konzola na kojoj se nalaze kružni otvori ventilacije, samo su vrh brega. Tu su i novi kvalitetniji materijali i veća ponuda boja i kombinacija.

Da li je tu kraj doradama, ili obnovljena Micra skriva i neke tehničke modifikacije, saznaćemo krajem sledećeg meseca kada šangajski salon automobila otvori svoja vrata.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group