Osveženo i luksuzno Škoda Kodiaq izdanje


Želite da vozite Audi, ali nemate dovoljno para za njega? Pa, ako živite u Evropi, ili bilo gde drugde u svetu gde je ovaj brend prisutan, savetujemo vam da malo bolje pogledate Škodu…

Na primer, Kodiaq krosover, koji je kreiran kako bi bio direktna konkurencija mnogim skupocenim automobilima, kao novi vrhunski automobil. L&K izdanje Škoda Kodiaq modela svoje ime dobija od osnivača kompanije, Laurin i Klement, a predstavlja unapređenje ovog SUV-a srednje veličine neverovatno i možda čak neočekivano luksuznim detaljima, kako spolja tako i iznutra.

Unapređenja sadrže hromiranu rešetku, LED farove, jedinstveni set točkova od devetnaest inča i modifikovani zadnji branik. U enterijeru vozačke kabine, putnici i vozači će naći kožne tapacirunge, piano crne detalje, Canton zvučni sistem, aluminijumske papučice i još mnogo toga. Naravno, i u enterijeru i u eksterijeru nalaze se specijalne oznake, kojima se ovo vozilo razlikuje od svih drugih.


Pored ovog luksuznog izdanja, Škoda takođe lansira nove motore za svoj Kodiaq model. Tu je 1.5-litarski model sa 150 konjskih snaga, 2.0 litarski sa 180 ili 190, kao i 2.0 litarski dizel sa 150 ili 190 konjskih snaga. Takođe, sve to prati novo sedmostepena transmisija sa dualnim kvačilom.

Poboljšani Kodiaq asortiman će svoj zvanični debi imati na ženevskom sajmu idućeg meseca, gde će ovaj brend predstaviti i unapređenu Fabiu, zajedno sa novim Vision X konceptom.

Vaclav Laurin i Vaclav Klement osnovali su ovu kompaniju 1895.godine, kako bi se bavili proizvodnjom bicikli, u Mlada Boleslav mestu, tada smeštenom u Kraljevini Bohemiji koja je tada bila deo austro-ugarske imperije, a danas predstavlja nezavisnu Češku republiku. Kompanija je prvobitno kao svoje ime nosila njihova prezimena, a ona danas krase najluksuznije verzije vozila koja proizvode.


N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group