Osveženi Renault Clio 2017

Više slika

Više slika

Četiri godine posle predstavljanja u Parizu, 4ta generacija modela Clio je dobila osveženje...

 

Vizualno, dolazi sa LED svetlima, suptilno redizajniranom prednjom stranom. Četiri nove nijanse, nazvane  Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White i Iron Blue, su dodate u ponudu boja, koja je već bila široka. Unapređeni eksterijer je dopunjen sa novim setovima felni za svačiji ukus. 

Clio sada ima bolje materijale u kabini, gde je sve obnovljeno, a posebna pažnja se obratila na vizuelni utisak, kao i na kvalitet plastike. 

Kupci mogu da biraju između tri multimedijalna sistema, MediaNav Evolution, R-Link Evolution i R&Go, a poslednji je dostupan na svim nivoima opreme. Easy Park Assist, koji radi zajedno sa prednjim i zadnjim parking senzorima i kamerom, pomaže vozaču sa parkiranjem, a Renault navodi i da je Clio prvi model iz B segmenta koji dolazi sa Bose audio sistemom. 

Ponudi motora se pridružio nešto jači 1.5 dCi dizel sa 108ks, povezan na šestostepeni manuelni prenos, dok je TCe benzinac sa 118ks, sada takođe dostupan sa tim prenosom. 

2017 Clio nastavlja da nudi Initiale Paris, sa Givre Gray boojom, Nappa presvučen volan i menjač, kao i kontrolnu tablu, specifične panele za vrata i kožna sedišta. Standardna oprema obuhvata LED Pure Vision farove, R-Link Evolution infotainment sistem, Bose audio sistem i Easy Park Asist. Ponuda motora obuhvata dva benzinca, sa 89 i 118ks, kao i dva dizela sa 89 i 108ks.  

Renault će početi da preuzima porudžbine za osveženi Clio ovog leta. U Francuskoj, ovaj supermini možete da kupite za 13 700€, dok je najjača verzija 26 200€. Isporuke su u septembru. 

O.R:

 


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group