Osveženi Mitsubishi Outlander dizel

Više slika

Više slika

2017 Outlander je trenutno dostupan u salonima kompanije Mitsubishi i dolazi kao hibridni blizanac osnovnom modelu.

Još neke promene uključuju poboljšan enterijer sa centralnom konzolom, prednjim podnim lampama u prostoru za noge sa prednje strane, osvetljenjem konzolne kutije, utičnicom od 12V u prtljažniku i senzore za maglu i kišu. Mitsubishi je takođe unapredio i zadnje amortizere novim ventilima radi bolje stabilnosti i komfora prilikom vožnje, dok viši nivoi opreme pružaju dodatnu sigurnost elementima kao što su upozorenje na mrtav ugao, upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane vozila i kameru od 360 stepeni preglednosti.

Ispod haube se nalazi 2,2 litarski dizel motor sa 147 ks i 380 Nm obrtnog momenta. Manualni šestostepeni menjač dolazi kao standard u paketu, sa šestostepenim automatikom kao opcijom. Japanski brend nudi petogodišnju garanciju na pređenih 100.584 kilometara sa svakim novim Outlander dizel modelom, dok su mušterije u mogućnosti da dodatnim sredstvima pokriju i redovan servis tokom prve tri godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group