Osveženi Audi A7 Sportback

Audi je po prvi put osvežio svoj A7 sportback model novim izgledom i osveženom tehnologijom...

 

Najveće promene eksterijera su izmenjena prednja rešetka, nova LED svetla pozadi i napred, novi branici i izduvne cevi. LED tehnologija je sada standard na svim A7 Sportback modelima, sa Matrix LED farovima dostupnim kao dodatna oprema. Ukoliko se odlučite za ovu opiju dobijate i dynamic turn signal opciju, koja je standardna na zadnjem delu. 

Unutra, A7 sportback je dobio nove materijale, uključujući aluminijumski/Beaufort detalje i Valcona kožu. Nove boje su takođe dostupne, tako da sada iamte izbor od čak 5 različitih boja. 

U Evropi, Audi A7 Sportback je dostupan sa dva benzinska motora i tri dizel, sa snagom od 215ks do 328ks. Jedan od motora je i novi 3.0 TDI Clean Diesel motor sa 268ks, koji je dostupan i u ultra verziji sa 215ks i ponogom na prednje točkove. U ovoj konfiguraciji A7 Sportback ima potrošnju od samo 4.7 litara na 100km. 

I dalje je u ponudi 4.0 biturbo V8 motor sa 444ks i Cylinder on Demand (COD) tehnologijom. Tu je i 3.0 TDI biturbo Clean Diesel, sa 316ks, povezan na osmostepeni Tiptronic menjač, dok ostali motori imaju sedmostepeni S tronic prenos. Na modelima sa prednjim pogonom, prenos sa duplim kvačilom je izmenjen u potpunosti i zamenio je Multitronic. 

Dolazi u salone kraje leta 2014. sa početnom cenom od 51 300€ u Nemačkoj. Audi S7 Sportback ima početnu cenu od 82 300€.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group