Oštriji i moćniji - Insignia GSi Sports Tourer

Više slika

Više slika

Novi Insignia GSi Sports Tourer model nudi sve što jedan sportski orijentisan vozač zahteva...

Oštro i dinamično kreiran karavan sada je dostupan sa modelima motora koji su kreirani pod okriljem matične kompanije. Tu su dvolitarski BiTurbo dizel motor sa 154 kW/210 ks i 480 Nm obrtnog momenta, koji troši, prema novom evropskom vozačkom krugu, 7,3 litara na sto kilometara u kombinovanim uslovima.

Sve ove karakteristike osiguravaju ekstremno aktivno vozačko iskustvo. Dizajneri kompanije Opel pružili su Insigniji Sport Tourer GSi modelu daleko jači sportski izgled, kao i veće vozačke performanse. Veliki hromirani usisnici vazduha na prednjem delu i utegnutim zadnjim spojlerom koji bez sumnje prikazuje sportske ambicije karavana ove kompanije. U enterijeru, vozači mogu dobiti sportki kožni volan sa opcionim integrisanim sportskim sedištima posebno razvijenim za GSi liniju modela kompanije Opel.

Stali putnici mogu uživati u poznatim karakteristikama komfora Sport Tourer modela, sa dodatnim prostorom u drugom redu sedišta, gepeku od 1.665 litara tovarnog prostora kao i sveprisutnim infomativno zabavnim komponentama, izdašnim konektivnostima sa Opel IntelliLink i Opel OnStar aplikacijama. Ovo čini GSi Sports Tourer model najefikasnijom Opel linijom karavana koji unose uzbuđenje i zabavu u svakodnevnu vožnju.

Baš kao i sa modelom Insignia GSi Grand Sport, inžinjeri su fino tjunirali model GSi Sports Tourer na legendarnom Nordschleife krugu Nirnburgringa. Ovde su testirani mnogobrojni Opel modeli i smešten je test poligon za pobne ovžnje automobila performansi.

Opel je svoje opremio Insignia GSi Sports Tourer motornim jedinicama maksimalnih performansi, a oni startuju sa dizelima, sekvencijalnim trubinskim jedinicama, koje dolaze sa 480 Nm obrtnog momenta, 210 ks i 4.000 motornih rotacija u minutu. GSi Sports Tourer BiTurbo ubrzava do stotke iz mesta za 7,9 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 231 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group