Opel lansira "novu vrstu" Insignia-e

Ako niste ljubitelj SUV oblika automobila, ili karavana, povišenih suspenzija i pogona na sve točkove, onda preskočite ovaj članak. Ovaj model pokušava da bude po malo od svakog, a da zadrži pristojnu potrošnju goriva i to sve u modelu Opel Insignia Country Tourer...

 

Bazira se na Insignia Tourer modelu, ali ima dodatne detalje na sebi, da bi odbranili farbu od žbunja, grana i sličnog, na šta verovatno nećete nikada naleteti. Sve zavsi od toga da li isplanirate da isprobate turbo motore ovog modela, kao i pogon na sve točkove. 

Motori su poznati, dva su u ponudi, 2.0 SIDI Turbo i 2.0 CDTI dizel sa 250ks, 195ks i 160ks. Dizel sa manjom konjažom ima izduv sa jednom cevi, dok druga dva motora imaju duplu. 

Proizvođač je ubeđen da će se Country Tourer odlično ponašati u vožnji van puta, zbog elektronske kontrole 4x4 sistema. Prema Opelu, sistem se sastoji od visoko kvalitetnog kvačila, koje funkcioniše prema Haldex principima kao i diferencijal koji je takođe elektronski ograničen da bi obezbedio najbolje moguće prijanjanje. 

Ovaj automobil je odgovor na Subaru Legacy Outback za evropsko tržište. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group