Opel izaziva sa novom Corsom

Sa malim izmenama, trenutna generacija Opel Corsa modela je sa nama od 2006. godine, što je dosta vremena za današnje standarde...

 

Opel konačno privodi kraju lansiranje zamenskog modela, koji će debitovati u Parizu ove jeseni. Opel je prikazao prve fotografije modela koji za sada zovu nova Corsa, sa kamuflažom koja nam dozvoljava da prepoznamo siluetu koja je slična aktuelnom modelu.

Ovo postavlja pitanje da li se radi o novom modelu, ili je u pitanju samo osveženje aktuelnog modela. Opel nije baš jasan o ovome, ali ukoliko je u pitanju novi model, kompanija se očigledno odlučila za konzervativan pristup. 

Ono što možemo da uočimo iz snimka je da Corsa dolazi sa novim svetlima i prednjim delom koji je približava novim Opelovim modelima. 

Prema direktoru za razvoj Michael Harderu, kojeg citira Autocar, sve unutar kabine je novo, od kontrolne table, do sedišta i ostalih detalja. Oblik kabine je jedino što je preneto iz trenutnog modela.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group