Opel Insignia Country Tourer - Exclusive Model

Više slika

Više slika

Kompanija Opel otvorila je knjige porudžbina za svoj potpuno novi Insignia Country Tourer model u Nemačkoj, a cene automobila startuju od 34.885 evra...

Prve jedinice automobila stići će u ovlašćena pradstavništva nedugo nakon debija modela na sajmu u Frankfurtu i biće opremljeni širokim opsegom karakteristika koje dolaze kao standard.

Ova lista uključuje asistenciju prilikom startovanja na uzbrdicama, prednju kameru, upozorenje na čeoni sudar i detekciju pešaka, automatsko kočenje u gradskim uslovima, upozorenje na prelazak u drugu traku, indikatore razmaka među vozilima i asistenciju tokom korišćenja dugih svetala.

Apple CarPlay i Android Auto aplikacije predstavljaju dodatne pogodnosti koje dolaze bez dodatnih troškova, a nalaze se u sklopu Radio R 4.0 IntelliLink informativno zabavnog sistema zajedno sa OnStar servisom, dvozonskom klimatskom kontrolom, startom i ulaskom bez ključa, između ostalog.

Linija motora uključuje dvolitarske benzinske i dizel jedinice, dobre za 260 i 170 ks. Poslednje pomenuti može biti poručen sa opcionim pogonom na sva četiri točka. Opel tvrdi da će daleko snažnija dizel varijanta motora pristići nešto kasnije, a kao dodatak turbo modelu zapremine 1,5 litara stiže i benzinska jedinica koja isporučuje 163 ks.

Svi ljudi koji su na tržištu zainteresovani za novi model Opel Insignia Country Tourer mogu odabrati i Exclusive program, najnoviji peronalizovani koncept koji dozvoljava kupcima da izaveru boju po želji. Štaviše, Black Pack paket takođe je dostupan sa ovim programom, a automobilu pruža mnogo sjajniju masku hladnjaka, linije oko prozora, poklopce retrovizora i ostale detalje.

Širok opseg svelih alu-felni predstavlja još jedan deo ove personifikacije, kao i opcije kožnih enterijera i dekorativnih elemenata.

Iz nemačkog brenda tvrde da njihovi Exclusive modeli kao standard imaju i Navi 900 IntelliLink sistem sa displejom od 8 inča osetljivim na dodir, stakla sa mogućnošću apsorpcije sunčevih zraka i LED matrix svetla.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group