Opel Cascada Supreme - model u čast proleća

Više slika

Više slika

Sa nedavnim lansiranjem novog modela Insignia, ali i poslednjeg terenca kompanije, pojedini ljudi su zaboravili da Opel poseduje liniju kabrioleta u svojoj ponudi takođe...

Nemci nastoje da održavaju svoje modele otvorenog krova izbacivanjem na tržište potpuno novog, specijalnog izdanja nazvanog Cascada Supreme.

Nemojte očekivati neke drastične novitete, jer Supreme dolazi samo sa nekoliko eksterijernih dodataka kao što su crna maska hladnjaka i kape bočnih retrovizora, aluminijumski točkovi od 20 inča dizajnirani u dva tona i izborom između tri boje Lava Red, Snow White ili Onyx Black.

U enterijeru crvena dolazi kao boja nekoliko materijala, zajedno sa kožnim postavama, dekorativnim trakama i finišima od klavirskog laka na upravljaču.

Cene ovog automobila u Nemačkoj počinji od 26.000 €, sa svim taksama, ali konačna cifra može biti veća za sve koji se opredele za dodavanje nekoliko opcionih karakteristika koje uključuju opseg vozačkih asistencija, Opel OnStar ličnu komunikaciju i servisnu asistenciju, između ostalih sistema.

Opcije motora uključuju turbo jedinice sa 1,4 i 1,6 litara zapremine - 118 i 197 ks, zajedno sa dvolitarskom CDTI  dizel jedinicom koja je dobra za 168 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group