Opel Astra - OPC

Opel Astra OPC sto se izgleda tiče zasniva se na izgledu modela Astra GTC sa troja vrata. Astra OPC ima 2.0-litarski turbo motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva i razvija 280ks, a maksimalni obrtni moment je 400 Nm. Ima šestostepeni manuelni menjač i specijalno razvijen mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem koji omogućava da se snaga prenese prednje točkove sa minimalnim gubitcima.

OPC model takođe može da se pohvali unapređenom šasijom, amortizerima, sistemom za upravljanje i kočionim sistemom. Astra OPC je dobila novi izgled prednjeg branika sa velikim otvorima za usis vazduha, krovni spojler, novi zadnji branik koji poseduje difuzor i pravougaone izduvne cevi i 20-inčne alu felne koje izgledaju fenomenalno.

Promene se nastavljaju i u enterijeru, pa su tu OPC sportska kožna sedišta koja ne dozvoljavaju vozaču da ispadne iz njih. Takođe tu je OPC kožni volan i ručica menjača. Nova Astra OPC biće glavni konkurent Ford Focus-u ST , VV Golf-u GTI/R i Renault Megane-u RS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group