Opel Adam by Valentino Rossi sada na eBay-u

Kako je najavljeno prošlog meseca, jedinstveni Opel Adam koji je dizajnirao slavni vozač Valentino Rossi ponuđen je na prodaju na eBay-u, a sav prihod biće doniran u dobrotvorne svrhe.

'Opel Adam & Vale for charity' je jedinstvena verzija nemačkog gradskog automobila čiju je karoseriju osmislio prvak motociklističkih trka Valentino Rossi, koja je ukrašena njegovim brojem 46, neonskim bojama i potpisom samog vozača. Unutrašnjost putničke kabine je ukrašena kožnim presvlakama koje imitiraju motociklistički kombinezon.

Novac od prodaje automobila će biti doniran fondaciji dečije bolnice Meyer u Firenci. Aukcija će trajati 7 dana, a u vreme pisanja ovog teksta cena je dostigla sumu od 20.350 evra. Tommaso Langiano, direktor ove bolnice i predsednik fondacije, je izjavio je da će donirani novac biti upotrebljen za igraonicu u kojoj se deca mogu opustiti i učiti da čitaju uz pomoć profesionalnih učitelja.

Izvor: OPEL

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group