Ograničena serija Dacia Duster-a

Postojale su priče da će Dacia u Ženevu stići sa novim izdanje Duster modela, ali umesto toga, stigli su sa ograničenom edicijom nazvanom "Adventure"...

 

Specijalna edicija je ponuđena u dve boje "Glacier White" i "Pearl Black", sa dodatnim detaljima na eksterijeru i dekorom. Takođe u paketu dolaze i 16 inčne felne sa crnim finišom, svetla na krovu, kao i još neki detalji prisutni samo na SUV modelima. 

Unutra, pored redizajniranog enterijera, dobijate vodootporni Garmin satelitski uređaj postavljen na kontrolnu tablu. 

Dacia je izjavio da će Adventure krenuti u prodaju u preko 16 zemalja od aprila 2013, sa cenama koje će tek biti objavljene. Biće ponuđene i AWD i FWD varijante. 

"Sa novim Loganom MCV i Adventure modelom, Dacia nastavlja sa svojom strategijom probijanja u automobilskom tržištu jednostavnošću i velikodušnošću", rekao je Arnaud Deboeuf, "Odani svojoj strategiji, koja je pridobila već preko 2,300,000 kupaca, sa odličnim automobilima, sa dobrim dizajnom i odličnim cenama".

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group