Oduševljeni smo novim specijalnim Maserati izdanjima

Više slika

Više slika

Ovaj paket unapređenja će biti dostupan za Ghibli, Quattroporte i Levante modele, u ograničenom broju od samo 50 po modelu…

Jedina stvar koja može privući više pažnje od jednog elegantnog Maserati modela jeste njegovo izdanje ograničene edicije, koje je unapređeno na savršen način. Kao novitet namenjen sledećoj godini, slavni italijanski brend otkrio nam je Edizione Nobile verzije svojih popularnih modela Ghibli, Quattroporte i Levante.

Prefinjenost je definitivno bila u  centru njihove pažnje kada se radi o Edizione Nobile paketu. Automobil je odeven u bogatu plavu nijansu nazvanu Blu Nobile, koja debituje na ovim specijalnim izdanjima. Dok je parkiran, ovaj model će nas svakako oduševiti svojim točkovima od 20 inča i odgovarajućim kočionim kleštima u srebrnim tonovima. Možemo slobodno reći da novi paket Maserati modele čini neodoljivo elegantnim, bez stvaranja previše buke.

U enterijeru vozačke kabine, sva tri modela dobila su sportska sedišta, što je inače element predstavljen samo u GranSport varijantama slavnog brenda. Sedišta su takođe odevena u Pieno Fiore kožu, koju smo mogli da vidimo u Levante Trofeo modelu, dok ostatak enterijera poseduje crnu i tamno oker šemu boja. Rovere drvo visokog sjaja korišćeno je za kreiranje detalja u Ghibli i Quattroporte modelima, dok je Levante dobio utilitaristički mrežasti metalni akcenat. Centralna konzola obeležena je specijalnim bedževima, koji jasno identifikuju automobil kao Edizione Nobile i sadrže proizvodni broj takođe.

Gledano sa tehnološke strane, vlasnici će moći da uživaju u standardnim Bowers & Wilkins audio sistemima. Ovaj paket takođe sadrži pun paket bezbednosnih osobina koje nudi Maserati Level II Autonomy Driver Assistance paket.

Edizione Nobile kolekcija biće ograničena na ukupno 150 vozila, odnosno po pedeset od sva tri modela. Prvi primerci specijalnih izdanja će početi da se pojavljuju već ovog meseca, a cena paketa je 7.500 dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group