Od sada postoji Audi u Porsche plavoj boji

Više slika

Više slika

RS7 model kompanije Audi je zver od automobila posebno nakon dorade performansi koja mu je donela preko 600 ks.

Iako automobil poseduje obilje opcija koje su dostupne za sve ljude koji odluče da potroše gomile novca, ali postoje neke granice u odnosu želja i mogućnosti. Određeni dileri mogu dodati pogodnosti kao što su ofarbani točkovi ili posebna boja stakala, kao i zaštita farbe, ali sada klinički opseg Audija može doći i sa specijalno prilagođenim bojama, onim koje govore ljudima okolo da vi niste samo dosadni ćata.

Ovaj apsolutno zapanjujući model Audi RS7 možda samo izgleda slično nekoj drugoj verziji koja postoji, ali pravi ljubitelji ovog brenda će lako primetiti da nijansa nikako nije ista kao one koje se mogu pronaći na sajtu Audi Configurator, one veoma lepe sa imenima Sepang Blue pearl i Ascari Blue Metallic. To je zato što Audi sada ekskluzivno nudi nove opcije koje nisu limiturane samo na eksterijernu boju.

Deluje kao da boje u ponudi dolaze iz unutražnjosti Volkswagen Audi Group i jedna od njih je i ova koju vidite u galeriji na modelu RS7, pripada ogranku Porsche, zove se Voodoo Blue i predstavlja boju iz Porsche Exclusive programa. Performanse ostaju iste za RS7, jer četvorolitarski twin-turbo motor nije menjan i još uvek sprinta od 0 do 100 za 3,7 sekundi kada čekić padne.

Audi Exclusive ponuda je proširena na enterijer putničke kabine modela RS7, gde su stvari promenjene kako bi se slagale sa eksterijerom automobila. Gde god da pogledate vidite plavu boju. Jedini prekidi ove boje se nalaze na delovima koji su kreirani od poliranog aluminijuma i ugljeničnih vlakana. Toliko je mnogo plave na ovom modelu, da gotovo liči kao da se čitavo selo štrumfova bori unutra.

Izabrali su za ovaj poseban primerak da pojedine njegove delove ostave u fabričkoj crnoj, ali nikako nismo sigurni koliko će se i to ljudima dopasti. Sedišta, tapacirunzi vrata, upravljač i praktično sve ostalo prekriveno kožom je promenjeno u plavu boju. Ova nova i ekskluzivna usluga koju kompanija Audi ima u ponudi, može značiti još više modifikovanih modela ove kuće, što nikako nije loša stvar.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group