Novo savršenstvo kompanije Rolls-Royce

Pre tri godine, kompanija Rolls-Royce obelodanila je svetu planove za kreiranje potpuno novog, luksuznog automobila...

Nova linija nastala je kako bi redefinisala luksuzno putovanje i učinila ga komfornijim, nevezano sa udaljenošću od destinacije. Od tada, javnost je čekala na pojavljivanje ovog ultimativnog Rolls-Royce modela.

Međutim, isčekivanju se polako približava kraj, jer je britanski brend potvrdio da će novi automobil biti nazvan Cullinan.

„Ime Cullinan skrivalo se još od samog početka i od kada smo, pre nekoliko godina, prvi put otkrili planove projekta“, potvrdio je Torsten Miler-Otvos, izvršni direktor kompanije Rolls-Royce. „Ovo je svakako najpogodniji naziv za naš novi i izvanredan proizvod. Cullinan je automobil čiste upotrebne vrednosti, besprekornog kvaliteta i konciznosti, sa prisustvom koje pomera granice mogućnosti i donosi novi izraz iskonskoj eleganciji. Baš kao i Cullinan Diamond, najveći dijamant ikada pronađen, ovaj model će se postaviti kao savršenstvo i uzdići iznad svih ostalih.“

Sama priča o tome kako je novi Rolls-Royce došao do imena Cullinan, predstavlja pravu potragu sa savršenstvom. Baš kao i dijamant, Rolls-Royce Cullinan iza sebe poseduje fascinantnu i neodoljivu priču. Od zlatnih afričkih i bliskoistočnih pustinja, do smrznutog arktičkog kruga, škotskih visokih planina, do strmih kanjona Severne Amerike, dizajneri, inžinjeri, zanatlije i umetnici kompanije Rolls-Royce, oblikovali su, testirali i usavršavali ovu jedinstvenu mašinu, kako bi eliminisali bilo kakve mane i učinili je savršenom.

„Bili smo inspirisani epskim procesima, koji se odvijaju milenijumima, što je dovelo do kreiranja Cullinan dijamanta. Ovo ime predstavlja sve kvalitete koje naš novi automobil donosi na tržište. Predivni dijamant dolazi kao epitom izdržljivosti i apsolutne solidarnosti sila i velikih pritiska, dok se njegov identitet zasniva na retkosti i neprocenjivosti, ujedno aludirajući na pionirske pohode i avanturistički duh kolevke čovečanstva. Čarls Rols, zajedno sa inžinjerskim inovacijama Ser Henrija Roysa, kreirao je maksimalni luksuz namenjen svima koji za njim tragaju“, dodao je Miler-Otvos.

Cullinan je drugi model kompanije Rolls-Royce, koji će biti postavljen na sam vrh nedavno objavljenih prioriteta i dobiće aluminujumsku speksfrejm šasiju i inovativnu arhitekturu. Unikatan i neuporediv po svojoj brilijantnosti, svaki deo novog Rolls-Royce Cullinan automobila sija nesvakidašnjim sjajem.

Miler-Otvos je zaključio: „Jednostavno rečeno, ime Cullinan je savršeno i izvanredno“.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group