Novo lice Hyundai Elantra modela

Više slika

Više slika

Već nam je bilo poznato da Hyundai radi na osvežavanju u sredini životnog ciklusa Elantra sedan modela, ali prototipi sa kamfulažom su odradili dobar posao kada je skrivanje stilskih promena bilo u pitanju...

Međutim, sada imamo pun uvid u eksterijerni i enterijerni dizajn novog modela, zahvaljujući prvim zvaničnim fotografijama Hyundai Avante modela, kako se Elantra zove u Južnoj Koreji.

Kao što se moglo očekivati, promene su fokusirane na prednji deo, sa sedanom koji sada poseduje daleko ozbiljniji, premijum izgled. Redizajnirani prednji deo uključuje novi par horizontalno postavljenih farova koji su spojeni putem trake, usku masku hladnjaka koja je sada odvojena od donjih usisnika i lažne bočne otvore sportskog dizajna na bokovima branika, okružene crno finiširanim ukrasnim detaljima. Bitno je samo naglasiti da je ovde u pitanju regularna Avante linija i da se ne radi o N Line ili N modelima, što samo ostavlja prostora da se pitamo šta su dizajneri ovog brenda priremili za ova specijalna izdanja.

Novi model zadržava prepoznatljivi profil linije, uključujući i karakteristične površine na vratima i komplet novih aluminijumskih točkova sa dvotonskikm finišima. Pozadi su smeštene LED štopaljke u punoj veličini, a veoma strmo zadnje vetrobransko staklo i oštra linija gepeka prenešeni su sa trenutnog modela. Međutim, zadnji branik poseduje novi dizajn, sa velikim crnim površinama i dekorativnim delovima u stilu aluminijuma na okruženjima lažnog difuzora.

Unutrašnjost putničke kabine nije se promenila previše i Hyundai je zadržao digitalni kokpit sa 10,25 inča velikim ekranima u istom panelu. Jedina vidljiva promena jeste nova Sage Grin postava, koja se sada nalazi na sedištima, centralnoj konzoli i panelima vrata. Ostaje nejasno da li je ova opcija dostupna ekskluzivno u varijantama sa korejskim specifikacijama ili će i druga tržišta dobiti istu.

Tehničke specifikacije novih Hyundai Avante modela biće objavljene nešto kasnije, jer je ovo samo dizajnerska prezentacija, a ne puno predstavljanje. Odlazeći model je dostupan sa motorom unutrašnjeg sagorevanja i u hibridnim formama, sa sportskim N Line i N serijama automobila koje su dodatno fokusirane na performanse.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group