Novo DS čudo planirano za Kinu

Više slika

Više slika

Premijum brend DS kompanije Citroen, spreman je da isporuči svoju novu liniju vozila specijalno kreiranu za kinesko tržište.

Ova informacija je zvanična, kako su objavili kineski mediji, dodajući da će vozilo debitovati onlajn sledećeg meseca, pre proslave njegove javne premijere na 2017 Shanghai Auto Show sajmu automobila u aprilu mesecu.

Proizvođač automobila i dalje ćuti o tipu automobila koji će predstaviti, ali to bi mogao biti model baziran na poslednjem Citroen C6 automobilu. Kineski mediji spekulišu da bi model mogao posedovati DS9 izgled i biti mnogo više od običnog redizajniranog C6 modela. Za razliku od standardne verzije, koja je dostupna samo u kombinaciji motora sa unutrašnjim sagorevanjem, DC varijanta će u ponudi imati priključni hibrid pogonski sistem takođe.

Još jedan mogući scenario predstavlja da Francuzi uzmu novi Peugeot 508 i transformišu ga u terensko vozilo. U ovom slučaju, model bi trebalo da bude sklapan i prodavan na lokalnom nivou, verovatno sa različitom linijom motora namenjenom evropskom tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group