Novi Wrangler nudi 368 ks i turbo dvolitarski motor

Više slika

Više slika

Najnoviji Jeep Wrangler imaće svoj debi na sajmu automobila u Los Anđelesu tokom novembra meseca, a prvi automobili stići će u salone pred kraj godine...

Nova generacija čuvenog tereenca napajana je benzinskim turbo motorom zapremine dve litre, uparenim sa automatskom transmisijom koja dolazi kao standard. Kompanija Jeep takođe nudi poboljšanu verziju V6 Pentastar motora zapremine 3,6 litara, koji će biti ponuđen sa mehaničkim i automatskim transmisijama. Dizel motor, trolitarski V6 FCA grupacije, pridružiće se ovom opsegu kasnije 2019. godine.

Procureli dokumenti otkrili su da će nova generacija Jeep Wragler modela inicijalno biti ponuđena sa V6 dvolitarskim turbo motorom zapremine 3,6 litara i u decembru će se prvobitno pojaviti u svim ovlašćenim predstavništvima u Severnoj Americi.

Otkriveni od strane JL Wrangler Forums, ovi dokumenti su potvrđebni od strane FCA grupacije i potvrdili su da će poznati Pentastar V6 motor zapremine 3,6 litara u baznoj varijanti razvijati 285 ks. Uprkos tome što je manji kapacitetom, ovaj dvolitarski turbo motor, smešten na vrhu opsega, pumpa ekstremno zdravih 368 ks, ili kako stoji u navodima, ovu verziju možemo očekivati u najboljim verzijama linije.

Ova V6 dvolitarska jedinica modela Wrangler biće esencijalno identična motoru ponuđenom u modelima Chrysler Pacifica, Dodge Grand Caravan, Dodge Durango, Jeep Grand Cherokee i Jeep Journey, a sada se ekskluzivno nudi i u najnovijim Wrangler automobilima.

Dodatno, izveštaji ističu da će Wrangler inicijalno biti ponuđen u varijantama sa četvoro automobila i dolaziće sa Sport Unlimited, Sahara Unlimited i Rubicon Unlimited paketima. Iako nije bilo puno pomena o varijanti sa dvoja vrata, špijunski snimci dokazali su da možemo očekivati njegovu pojavu nedugo za regularnim modelom.

Najnoviji model 2018. Jeep Wrangler proslaviće svoj javni debi, nastupom na LA Auto Show sajmu automobla u Gradu Anđela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group