Novi VW Tiguan Allspace sa 7 sedišta

Kompanija VW je nedavno predstavila svoju novu i veću verziju modela Tiguan, nazvanu Allspace, dizajniranu posebno za evropsko tržište i sajam u Ženevi.

Novi VW Tiguan Allspace je predstavljen kako bi popunio prostor između normalne verzije modela i Touareg serije u Evropi, dok Atlas neće stići još neko vreme, a u ponudi se nalaze mesta za 7 putnika i mnogo veći prtljažnik.

Jedna od ključnih razlika jeste ta što je novi automobil duži u osnovi točkova za 109 mm i 215 mm po pitanju karoserije od prethodnika, što mu je omogućilo da u putničku kabinu smesti dodatna sedišta koja se obaraju iza zadnjeg reda, čime je drastično uvećan prtljažni, ali i putnički kapacitet po potrebi. Kada zadnja klupa nije u upotrebi, gepek poseduje kapacitet od 760 litara. Putnici u zadnjem redu poseduju 54 mm dodatnog prostora za noge takođe.

Baš kao i regularni model Tiguan, Allspace će biti u ponudi sa dve, putnom i terenskom verzijom zadnjeg dela, sa kožnim presvlakama i opcionalnim off-road paketom koji je specijalno kreiran kako bi sačuvao dno šasije, popravljajući ugao pristupa modela za sedam stepeni.

N.Đ.

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group